Oftest stillede spørgsmål
Hvordan får jeg adgang til Eurosport Player?

For at få adgang til Eurosport Player skal du vælge et kort, oprette en konto, indtaste dine betalingsoplysninger og tilmelde dig.

Alt afhængig af det land, du bor i, kan du tilmelde dig Eurosport Player på forskellige måder.

Detaljer om Eurospot-kort tilgængelige i det land, du bor i, kan ses her.

Nogle af de begreber, der er brugt, er defineret i vores brugsvilkår.

Jf vores brugsvilkår for at se detaljer om de definerede termer.

Hvordan bliver jeg abonnent jeg på Eurosport Player?

Du kan blive abonnent ved at åbne en browser på din telefon, tablet eller computer.

Du skal gå gennem disse tre trin for at gennemføre din tilmelding:

1. Kort: Vælg dit kort
  2. Konto: Opret en konto ved at indtaste dine personlige oplysninger
  3. Betaling: Bekræft din tilmelding ved at indtaste dine betalingsoplysninger
  4. Tilgå Eurosport Player-indhold, og se dine yndlingsprogrammer

Ved at blive abonnent gennem dette link kan du bruge dit abonnement på alle understøttede enheder, når du logger ind med dit brugernavn og din adgangskode.

Du kan også blive abonnent via appen på en af de understøttede enheder.

Eurosport Player understøttes på følgende enheder:

• iPhone med iOS 9.3+
  • iPad med iOS 9.3+
  • iPod touch med iOS 9.3+
  • Android phones med OS 4.4+
  • Android tablets med OS 4.4.+
  • Chromecast på iOS 1.14+
  • Chromecast på Android 1.19+
  • Apple TV / tvOS
  • Samsung TV med Tizen OS only
  • Sony Bravia TV med Android OS
  • Konsoller (Xbox One og PS4)
  • Amazon Fire TV og Amazon Fire TV Stick
Hvilke enheder er kompatible?

Eurosport Player understøttes på følgende enheder:

• iPhone med iOS 9.3+
  • iPad med iOS 9.3+
  • iPod touch med iOS 9.3+
  • Android-telefoner med OS 4.4+
  • Android-tablets med OS 4.4+
  • Chromecast på iOS 1.14+
  • Chromecast på Android 1.19+
  • Apple TV / tvOS
  • Samsung TV, kun med Tizen OS
  • Sony Bravia TV med Android OS
  • Konsoller (Xbox One og PS4)
  • Amazon Fire TV og Amazon Fire TV Stick
Se sport på din PC/MAC

Hvis du er ny abonnent og gerne vil se Eurosport Player på din computer, skal du følge trinnene nedenfor:

1. Gå ind på hjemmesiden for Eurosport Player ved hjælp af en af de understøttede internetbrowsere
  2. Klik på "Bliv abonnent"
  3. Vælg dit kort
  4. Opret din konto
  5. Indtast dine betalingsoplysninger, og fuldfør betalingen

Hvis du allerede er abonnent, skal du følge trinnene nedenfor:

1. Gå ind på hjemmesiden for Eurosport Player i en af de understøttede internetbrowsere.
  2. Klik på "Log ind"
  3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode
  4. Klik på "person"-ikonet på menulinjen for at få adgang til din konto
  5. Klik på "Abonnement" og derefter "Opret abonnement" for at vælge et nyt kort

Du får med det samme adgang til det sportsindhold, der er tilgængeligt i dit land, og du kan starte med at nyde dine yndlingssportsprogrammer med det samme.

Hvilke styresystemer understøttes på computer?

For at se Eurosport Player skal du bruge en internetbrowser, der er kompatibel med dit styresystem.

Windows Vista, Windows XP og OS X-versioner, der er ældre end OS 10.9, understøtter ikke fuldt ud de browsere, der er kompatible med Eurosport Player.

Nedenfor kan du se en liste over kompatible internetbrowsere og styresystemer:

• Internet Explorer 11+ understøttes på Windows 7 eller nyere
  • Chrome til Windows 56+ understøttes på Windows 7 eller nyere
  • Windows Edge 38+ understøttes på Windows 10 eller nyere
  • Chrome til Mac 56+ understøttes på OS X Mavericks 10.9 eller nyere
  • Safari til Mac 10+ + understøttes OS X 10.11 eller nyere.
Hvilke browsere understøttes?

Den nuværende version af Eurosport Player understøttes i følgende browsere:

• Internet Explorer 11+
  • Chrome til Mac 56+
  • Chrome til Windows 56+
  • Safari til Mac 10+
  • Windows Edge 38+
Hvilke betalingsformer accepteres?

Vi accepterer betaling via PayPal og de følgende debit- og kreditkort: Visa, American Express og Mastercard.

Betalinger udbetales som regel i den lokale valuta, medmindre andet er angivet.

Derudover er følgende betalingsformer mulige i:

• Østrig – Klarna
  • Tyskland – Klarna, Giropay
  • Holland – iDeal
Se sport på din iOS-enhed

Hvis du er ny abonnent og gerne vil se Eurosport Player på din iOS-enhed, skal du følge trinnene nedenfor:

1. Download, og installer appen "Eurosport Player" i Apple Store
  2. Klik på "Bliv abonnent"
  3. Vælg dit kort
  4. Opret en konto
  5. Indtast dine betalingsoplysninger, og fuldfør betalingen

Hvis du allerede er abonnent, skal du følge trinnene nedenfor:

1. Gå ind i appen Eurosport Player på din mobilenhed
  2. Klik på "Log ind", og log ind med dit brugernavn og din adgangskode
Se sport på din iOS-enhed

Hvis du er ny abonnent og gerne vil se Eurosport Player på din Android-enhed, skal du følge trinnene nedenfor:

1. Download, og installer appen "Eurosport Player" fra Google Play
  2. Butik Klik på "Bliv abonnent"
  3. Vælg dit kort
  4. Opret en konto
  5. Indtast dine betalingsoplysninger, og indsend

Hvis du allerede er abonnent, skal du følge trinnene nedenfor:

1. Gå ind i appen Eurosport Player på din mobilenhed
  2. Klik på "Log ind", og log ind med dit brugernavn og din adgangskode
Jeg har glemt min adgangskode Hvordan nulstiller jeg den?

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du følge disse trin:

1. Gå ind på hjemmesiden eller i appen for Eurosport Player
  2. Klik på "Log ind"
  3. Klik på "Jeg har glemt min adgangskode"
  4. Indtast din e-mailadresse, og klik på "Indsend".

Du modtager yderligere instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode, på e-mail.

Brug for mere hjælp? Chat med os!