Kysytyimmät kysymykset
Miten rekisteröidyn Eurosport Playerin tilaajaksi?

Tullaksesi Eurosport Player -palvelun tilaajaksi, tulee sinun valita passi, eli kausikortti, luoda tili, syöttää maksutietosi ja rekisteröityä tilaajaksi.

Riippuen kotimaastasi, tulee sinulla olemaan useita eri vaihtoehtoja Eurosport Playerin tilaajana.

Lisätiedot Eurosport -passeista jotka ovat käytettävissä kussakin maassa, löydät täältä.

Tietyt allakäytettävät ehdot löytyvät seliteltynä Käyttöehdoissa.

Katso mielellään lisätiedot määritellyistä ehdoista kohdasta Käyttöehdot.

Miten rekisteröidyn Eurosport Playerin tilaajaksi?

Voit rekisteröityä Eurosport Playerin tilaajaksi selaimessa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Rekisteröityäksesi tilaajaksi, tulee sinun käydä läpi seuraavat kolme askelta:

1. Passi: valitse haluamasi Passi
  2. Tili: luo tili henkilökohtaisilla tiedoillasi
  3. Maksu: vahvista tilauksesi syöttämällä maksutietosi
  4. Saat käyttöösi Eurosport Player -palvelun sisällön ja pääset katsomaan suosikkiohjelmiasi.

Tilaamalla tämän linkin kautta, voit käyttää palvelua kaikilla tuetuilla yksiköillä, kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Voit myös tehdä tilauksen sovelluksen kautta jollakin tuetulla yksiköllä.

Seuraavat laitteet tukevat Eurosport Playeria:

• iPhone, jossa on iOS 9.3+
  • iPad, jossa on iOS 9.3+
  • iPod touch, jossa on iOS 9.3+
  • Android-puhelimet, joissa on OS 4.4+
  • Android-tabletit, joissa on OS 4.4.+
  • Chromecast (iOS 1.14+)
  • Chromecast (Android 1.19+)
  • Apple TV / tvOS
  • Samsung TV jossa on vain Tizen OS
  • Sony Bravia TV varustettuna Android OS
  • Pelikonsolit (Xbox One ja PS4)
  • Amazon Fire TV ja Amazon Fire TV Stick
Mitkä yksiköt ovat yhteensopivia?

Eurosport Player -palvelua tukee seuraavat yksiköt:

• iPhone jossa on iOS 9.3+
  • iPad jossa on iOS 9.3+
  • iPod touch jossa on iOS 9.3+
  • Android -puhelimet joissa on OS 4.4+
  • Android tabletit joissa on OS 4.4+
  • Chromecast iOS 1.14+
  • Chromecast Android 1.19+
  • Apple TV / tvOS
  • Samsung TV varustettuna Tizen OS
  • Sony Bravia TV varustettuna Android OS
  • Pelikonsolit (Xbox One ja PS4)
  • Amazon Fire TV ja Amazon Fire TV Stick
Katso PC/MAC -tietokoneellasi

Mikäli olet uusi tilaaja ja haluat katsoa Eurosport Playeriä koneellasi, ole hyvä ja tee seuraavasti:

1. Siirry Eurosport Player -sivustolle käyttäen jotain tuettua selainta
  2. Klikkaa ”Subscribe”
  3. Valitse haluamasi Passi
  4. Luo Tili
  5. Täydennä maksutietosi ja suorita maksu

Jos sinulla on jo tili, ole hyvä ja toimi näin:

1. Siirry Eurosport Player -sivustolle käyttäen jotakin tuettua selainta.
  2. Klikkaa ”Log In”
  3. Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi
  4. Klikkaa henkilökuvaketta menu-kohdasta päästäksesi tilillesi
  5. Klikkaa ”Subscription” ja tämän jälkeen ”Subscribe Now” valitaksesi uuden Passin

Saat välittömän pääsyn urheilusisältöön maassasi ja voit nauttia suosikkiohjelmistasi vaikka heti!

Mitkät ovat tuetut käyttöjärjestelmät?

Katsoaksesi Eurosport Playeriä täytyy sinun käyttää selainta joka on yhteensopiva käyttöjärjestelmäsi kanssa.

Windows Vista, Windows XP ja OS X:n vanhemmat kuin OS 10.9 -versiot eivät täysin tue Eurosport Playerin yhteensopivia selaimia.

Katso allaolevasta listasta yhteensopivat selaimet ja käyttöjärjestelmät:

• Internet Explorer 11+ on tuettu Windows 7:stä ylöspäin
  • Chrome for Windows 56+ on tuettu Windows 7:stä ylöspäin
  • Windows Edge 38+ on tuettu Windows 10:ssä
  • Chrome for Mac 56+ on tuettu OS X Mavericks 10.9:stä ylöspäin
  • Safari for Mac 10+ + on tuettu OS X 10.11:stä ylöspäin
Mitkä ovat tuetut selaimet?

Nykyistä Eurosport Player -versiota tukevat seuraavat selaimet:

• Internet Explorer 11+
  • Chrome for Mac 56+
  • Chrome for Windows 56+
  • Safari for Mac 10+
  • Windows Edge 38+
Mitkä maksutavat ovat hyväksyttyjä?

Hyväksymme maksut Paypalin kautta tai seuraavien pankki- ja luottokorttien kautta: Visa, American Express & Mastercard.

Maksut suoritetaan paikallisessa valuutassa ellei muuta mainita.

Lisäksi tarjoamme seuraavia maksumenetelmiä näissä maissa:

• Itävalta - Klarna
  • Saksa - Klarna, Giroplay
  • Alankomaat - iDeal
Katso iOS-yksikölläsi

Mikäli olet uusi tilaaja ja haluat katsoa Eurosport Playeriä iOS-yksiköllä, ole hyvä ja toimi näin:

1. Lataa ja asenna ”Eurosport Player” -sovellus Apple Storesta
  2. Klikkaa ”Subscribe”
  3. Valitse haluamasi Passi
  4. Luo Tili
  5. Täydennä maksutietosi ja suorita maksu

Jos sinulla on jo tili, ole hyvä ja toimi näin:

1. Siirry Eurosport Player -sovellukseen mobiiliyksikölläsi
  2. Klikkaa ”Log In” ja syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi
Katso Android -yksikölläsi

Mikäli olet uusi tilaaja ja haluat katsoa Eurosport Playeriä Android -yksiköllä, ole hyvä ja toimi näin:

1. Lataa ja asenna ”Eurosport Player” -sovellus Google Play Storesta
  2. Klikkaa ”Subscribe”
  3. Valitse haluamasi Passi
  4. Luo Tili
  5. Täydennä maksutietosi ja suorita maksu

Jos sinulla on jo tili, ole hyvä ja toimi näin:

1. Siirry Eurosport Player -sovellukseen mobiiliyksikölläsi
  2. Klikkaa ”Log In” ja syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi
Unohdin salasanani. Miten saan uuden?

Mikäli olet unohtanut salasanasi, tee seuraavasti:

1. Siirry Eurosport Player -verkkosivulle tai sovellukseen
  2. Klikkaa ”Log In”
  3. Klikkaa ”Forgot Password”
  4. Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Submit”.

Sinulle lähetetään lisäohjeita uuden salasanan saamiseksi sähköpostitse