Meest gestelde vragen
Contact opnemen met de klantenservice

Heeft u een vraag die niet in deze FAQ's wordt beantwoord? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Onze medewerkers helpen u graag verder.

Hoe kan ik de Eurosport Player gebruiken?

Om toegang te krijgen tot de Eurosport Player, moet u zich hierop abonneren door een account aan te maken, uw betalingsgegevens in te voeren en een pass te kiezen.

Er zijn afhankelijk van het land waar u woont, verschillende manieren om u op de Eurosport Player te abonneren.

Meer informatie over de Eurosport-passen die in uw land beschikbaar zijn, vindt u hier.

Bepaalde begrippen die worden gebruikt, worden toegelicht in de gebruiksvoorwaarden.

Raadpleeg de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de toegelichte begrippen.

Hoe kan ik me abonneren op de Eurosport Player?

U kunt zich direct via uw smartphone, tablet of computer op de Eurosport Player abonneren.

Volg de volgende stappen om een abonnement af te sluiten:

1. Pass: selecteer de gewenste pass.
  2. Account: voer uw persoonlijke gegevens in en maak een gebruikersaccount aan.
  3. Betaling: sluit uw abonnement af door uw betalingsgegevens in te voeren en op te slaan.
  4. Start de Eurosport Player op en bekijk uw favoriete programma's.

Als u uw abonnement via deze link afsluit, heeft u op alle ondersteunde apparaten toegang tot de Eurosport Player door u met uw gebruikersnaam en wachtwoord aan te melden.

Eurosport Player wordt ondersteund op de volgende apparaten:

• iPhone met iOS 9.3+
  • iPad met iOS 9.3+
  • iPod touch met iOS 9.3+
  • Android telefoons met OS 4.4+
  • Android tabletten met OS 4.4+
  • Chromecast op iOS 1.14+
  • Chromecast op Android 1.19+
  • Apple TV / tvOS
  • Samsung TV met alleen Tizen OS
  • Sony Bravia TV met Android OS
  • Xbox One en PS4
  • Amazon Fire TV en Amazon Fire TV Stick
Op welke apparaten kan de Eurosport Player worden gebruikt?

De Eurosport Player wordt door de volgende apparaten ondersteund:

• iPhone met iOS 9.3+
  • iPad met iOS 9.3+
  • iPod touch met iOS 9.3+
  • Android-telefoons met OS 4.4+
  • Android-tablets met OS 4.4+
  • Chromecast voor iOS 1.14+
  • Chromecast voor Android 1.19+
  • Apple TV / tvOS
  • Samsung TV met het besturingssysteem Tizen
  • Sony Bravia TV met het besturingssysteem Android
  • Xbox One en PS4
  • Amazon Fire TV en Amazon Fire TV Stick
De Eurosport Player op pc/Mac gebruiken

Heeft u zich voor het eerst bij de Eurosport Player aangemeld en wilt u de player op uw computer gebruiken?

Volg dan de volgende stappen:

Gebruik een compatibele webbrowser en ga naar de website van de Eurosport Player.

Klik op 'Subscribe'.

Kies een van de aangeboden passen.

Maak een gebruikersaccount aan.

Voer uw betalingsgegevens in.

Volg de volgende stappen als u al een account heeft aangemaakt:

1. Gebruik een compatibele webbrowser en ga naar de website van de Eurosport Player.
  2. Klik op 'Log In'.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  4. Klik op het pictogram met een poppetje om naar uw accountinstellingen te gaan.
  5. Klik op 'Subscription' en daarna op 'Subscribe Now' om een pass te kiezen.

Zo heeft u meteen toegang tot alle inhoud die in uw land beschikbaar is en kunt u meteen genieten van uw favoriete programma's!

Welke besturingssystemen worden ondersteund?

Om de Eurosport Player te kunnen gebruiken, heeft u een browser nodig die door uw besturingssysteem wordt ondersteund.

Bij Windows Vista, Windows XP en de OS X-versies die lager zijn dan OS 10.9, worden niet alle functies van de Eurosport Player ondersteund.

De volgende webbrowsers en besturingssystemen worden ondersteund:

• Internet Explorer 11+ wordt ondersteund door Windows 7 of hoger
  • Chrome voor Windows 56+ wordt ondersteund door Windows 7 of hoger
  • Windows Edge 38+ wordt ondersteund door Windows 10 of hoger
  • Chrome voor Mac 56+ wordt ondersteund door OS X Mavericks 10.9 of hoger
  • Safari voor Mac 10+ + wordt ondersteund door OS X 10.11 of hoger

Welke browsers worden ondersteund?

De huidige versie van de Eurosport Player wordt door de volgende webbrowsers ondersteund:

• Internet Explorer 11+
  • Chrome voor Mac 56+
  • Chrome voor Windows 56+
  • Safari voor Mac 10+
  • Windows Edge 38+
Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

We accepteren betalingen via PayPal en de volgende creditcards: Visa, American Express en Mastercard.

Tenzij anders aangegeven, worden de betalingen in de lokale munteenheid voldaan.

Verder bieden we de volgende betaalmogelijkheden aan:

In Oostenrijk – Klarna

In Duitsland – Klarna, Giropay

In Nederland – iDEAL

De Eurosport Player op een iOS-apparaat gebruiken

Heeft u zich voor het eerst bij de Eurosport Player aangemeld en wilt u de player op uw iOS-apparaat gebruiken?

Volg dan de volgende stappen:

1. Download de Eurosport Player-app in de Apple Store en installeer deze.
  2. Klik op 'Subscribe'.
  3. Kies een van de aangeboden passen.
  4. Maak een gebruikersaccount aan.
  5. Voer uw betalingsgegevens in

Volg de volgende stappen als u al een account heeft aangemaakt:

1. Start de Eurosport Player-app op uw mobiele apparaat op.
  2. Klik op 'Log in' en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
De Eurosport Player op een Android-apparaat gebruiken

Heeft u zich voor het eerst bij de Eurosport Player aangemeld en wilt u de player op uw Android-apparaat gebruiken?

Volg dan de volgende stappen:

1. Download de Eurosport Player-app in de Google Play Store en installeer deze.
  2. Klik op 'Subscribe'.
  3. Kies een van de aangeboden passen.
  4. Maak een gebruikersaccount aan.
  5. Voer uw betalingsgegevens in

Volg de volgende stappen als u al een account heeft aangemaakt:

1. Start de Eurosport Player-app op uw mobiele apparaat op.
  2. Klik op 'Log in' en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.