Mest stilte spørsmål
Kontakt kundeservice

Hvis du skulle ha et spørsmål som du ikke finner i våre Ofte stilte spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice.

De hjelper deg gjerne.

Trenger du ytterligere hjelp? Chat med oss nå!

Hvordan får jeg tilgang til Eurosport Player?

For å få tilgang til Eurosport Player må du velge et pass, opprette en konto, oppgi betalingsinformasjonen din og abonnere.

Du har muligheten til å abonnere på Eurosport Player på forskjellige måter, avhengig av hvilket land du bor i.

Flere detaljer om de i Eurosport Passene som er tilgjengelige i ditt land, kan du finne her.

Noen av betingelsene og vilkårene som er listet opp, er nærmere beskrevet i våre Terms of Use.

Se våre Terms of Use for mer utdypende detaljer om betingelser og vilkår.

Hvordan abonnerer jeg på Eurosport Player?

Du kan abonnere direkte på Eurosport Player ved å åpne en nettleser på telefonen, nettbrettet eller PCen din.

Du kommer til å måtte gå gjennom følgende steg for å fullføre abonneringen:

1. Pass: velg et Pass etter eget ønske
  2. Konto: opprett en konto ved å oppgi dine personlige opplysninger
  3. Betaling: valider abonnementet ved å legge inn betalingsinformasjonen din
  4. Få tilgang til Eurosport Player-innhold og se på dine favorittprogrammer

Ved å abonnere via denne linken, vil du kunne få tilgang til abonnementet ditt på enhver støttet enhet ved å logge inn med brukernavn og passord.

Du kan også abonnere via appen på en av de støttede enhetene.

Eurosport Player er støttet av følgende enheter:

• iPhone med iOS 9.3+
  • iPad med iOS 9.3+
  • iPod Touch med iOS 9.3+
  • Android-telefoner med OS 4.4+
  • Android-nettbrett med OS 4.4+
  • Chromecast på iOS 1.14+
  • Chromecast på Android 1.19+
  • Apple TV / tvOS
  • Samsung-TV kun med Tizen OS
  • Sony Bravia TV med Android OS
  • Spillkonsoller (Xbox One og PS4)
  • Amazon Fire TV og Amazon Fire TV Stick
Hvilke enheter er kompatible?

Eurosport Player støttes av følgende enheter:

• iPhone med iOS 9.3+
  • iPad med iOS 9.3+
  • iPod touch med iOS 9.3+
  • Android-telefoner med OS 4.4+
  • Android-nettbrett med OS 4.4+
  • Chromecast på iOS 1.14+
  • Chromecast på Android 1.19+
  • Apple TV / tvOS
  • Samsung TV, kun med Tizen OS
  • Sony Bravia TV med Android OS
  • Spillkonsoller (Xbox One og PS4)
  • Amazon Fire TV og Amazon Fire TV Stick
Se innhold på din PC/MAC

Dersom du er ny abonnent og ønsker å se Eurosport Player på PCen din, følger du stegene som er beskrevet under:

1. Gå til Eurosport Player-nettsiden ved å bruke en av nettleserne som støttes
  2. Trykk på “Subscribe”
  3. Velg Pass etter eget ønske
  4. Opprett din konto
  5. Legg inn betalingsinformasjonen din og betal

Dersom du allerede har en konto, følger du stegene som er beskrevet under:

1. Gå til Eurosport Player-nettsiden ved å bruke en av nettleserne som støttes.
  2. Trykk på “Log In”
  3. Oppgi e-postadressen din og passord
  4. Trykk på “person”-ikonet i menyen for å få tilgang til din konto
  5. Trykk på “Subscription” og deretter “Subscribe Now” for å velge et nytt Pass

Du vil få umiddelbar tilgang til sporsinnholdet som er tilgjengelig i ditt land, og du kan begynne å se på dine favorittprogrammer med en gang!

Hvilke operativsystemer støttes på PC?

For å se på Eurosport Player, må du bruke en nettleser som er kompatibel med operativsystemet ditt.

Windows Vista, Windows XP og OS X versjoner tidligere enn OS 10.9 støttes ikke fullt av nettleserne som er kompatible med Eurosport Player.

Under kan du finne en liste over kompatible nettlesere og operativsystemer:

• Internet Explorer 11+ støttes på Windows 7 eller senere versjoner
  • Chrome for Windows 56+ støttes på Windows 7 eller senere versjoner
  • Windows Edge 38+ støttes på Windows 10
  • Chrome for Mac 56+ støttes på OS X Mavericks 10.9 eller senere versjoner
  • Safari for Mac 10+ + støttes på OS X 10.11 eller senere versjoner.
Hvilke nettlesere støttes?

Den nåværende versjonen av Eurosport Player støttes av følgende nettlesere:

• Internet Explorer 11+
  • Chrome til Mac 56+
  • Chrome til Windows 56+
  • Safari til Mac 10+
  • Windows Edge 38+
Hvilke betalingsmetoder aksepteres?

Vi godtar betaling via Paypal eller følgende debet- og kredittkort: Visa, American Express & Mastercard.

Betalinger vil bli vist i lokal valuta dersom annet ikke er spesifisert.

I tillegg tilbyr vi følgende betalingsmetoder for:

• Østerrike – Klarna
  • Tyskland – Klarna, Giropay
  • Nederland – iDeal
Se innhold på din iOS-enhet

Dersom du er ny abonnent og ønsker å se Eurosport Player på en iOS-enhet, følger du stegene som er beskrevet under:

1. Last ned og installer “Eurosport Player”-appen fra Apple Store.
  2. Trykk på “Subscribe”
  3. Velg Pass etter eget ønske
  4. Opprett en konto
  5. Legg inn betalingsinformasjonen din og betal

Dersom du allerede er abonnent, følger du stegene som er beskrevet under:

1. Gå til Eurosport Player-appen fra din mobilenhet
  2. Trykk på “Log in” og få tilgang ved å skrive inn brukernavn og passord
Se innhold på din Android-enhet

Dersom du er ny abonnent og ønsker å se på Eurosport Player på Android-enheten din, følger du stegene som er beskrevet under:

1. Last ned og installer “Eurosport Player”-appen fra Google Play Store.
  2. Trykk på “Subscribe”
  3. Velg Pass etter eget ønske
  4. Opprett en konto
  5. Legg inn betalingsinformasjonen din og send inn

Dersom du allerede er abonnent, følger du stegene som er beskrevet under:

1. Gå til Eurosport Player-appen fra mobilenheten din
  2. Trykk på “Log in” og få tilgang ved å skrive inn brukernavn og passord