Mest ställda frågor.
Kontakta kundtjänst

Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har en fråga som inte finns med bland våra Vanliga frågor.

De hjälper gärna till.

Behöver du mer hjälp? Chatta med oss nu!

Hur får jag tillgång till Eurosport Player?

För att få tillgång till Eurosport Player så måste du välja ett pass, skapa ett konto, fylla i dina betalningsuppgifter och abonnera.

Beroende på vilket land du bor i så kommer du att kunna abonnera på Eurosport Player på ett antal olika sätt.

Information om de Eurosport pass som finns tillgängliga i ditt hemland kan du hitta här.

Vissa termer som används har definierats i våra användarvillkor.

Var god se våra ”Terms of Use” för information om definitioner.

Hur gör jag för att abonnera på Eurosport Player?

Du kan abonnera direkt på Eurosport Player genom att öppna webbläsaren på din telefon, surfplatta eller dator.

Du kommer att behöva gå igenom följande tre steg för att genomföra ditt abonnemang:

1. Pass: välj önskat pass
  2. Konto: skapa ett konto genom att fylla i dina personuppgifter
  3. Betalning: validera ditt abonnemang genom att fylla i dina betalningsuppgifter
  4. Få tillgång till Eurosport Players innehåll och titta på dina favoritprogram.

När du abonnerar via den här länken så kommer du att få tillgång till ditt abonnemang från vilken stödd enhet som helst, genom att använda ditt användarnamn och lösenord.

Du kan också abonnera via appen på en av de enheter som stöds.

Eurosport Player stöds på följande enheter:

• iPhone med iOS 9.3+
  • iPad med iOS 9.3+
  • iPod touch med iOS 9.3+
  • Android phones med OS 4.4+
  • Android tablets med OS 4.4.+
  • Chromecast på iOS 1.14+
  • Chromecast på Android 1.19+
  • Apple TV / tvOS
  • Samsung TV endast med Tizen OS
  • Sony Bravia TV med Android OS
  • Konsoler (Xbox One and PS4)
  • Amazon Fire TV and Amazon Fire TV Stick
Vilka enheter är kompatibla?

Eurosport Player stöds på följande enheter:

• iPhone med iOS 9.3+
  • iPad med iOS 9.3+
  • iPod touch med iOS 9.3+
  • Androidtelefoner med OS 4.4+
  • Android-surfplattor med OS 4.4+
  • Chromecast på iOS 1.14+
  • Chromecast på Android 1.19+
  • Apple TV / tvOS
  • Samsung TV enbart med Tizen OS
  • Sony Bravia TV med Android OS
  • Konsoler (Xbox One and PS4)
  • Amazon Fire TV and Amazon Fire TV Stick
Titta på din PC/MAC

Om du är en ny abonnent och vill titta på Eurosport Player på din dator, var god följ nedanstående steg:

1. Gå till Eurosport Players webbsida genom att använda en av de webbläsare som stöds
  2. Klicka på “Subscribe”
  3. Välj önskat pass
  4. Skapa ditt konto
  5. Fyll i dina betalningsuppgifter och betala.

Om du redan har ett konto, var god följ nedanstående steg:

1. Gå till Eurosport Players webbsida genom att använda en av de webbläsare som stöds.
  2. Klicka på “Log In”
  3. Skriv in din e-postadress och ditt lösenord
  4. Klicka på ”person”-ikonen i menyn för att få tillgång till ditt konto
  5. Klick på ”Subscription” och därefter ”Subscribe Now” för att välja ett nytt pass

Du kommer omedelbart att få tillgång till det sportinnehåll som finns tillgängligt i ditt land och kan börja njuta av dina favoritprogram direkt!

Vilka datoroperativsystem stöds?

För att kunna se Eurosport Player så måste du använda en webbläsare som är kompatibel med ditt operativsystem.

Windows Vista, Windows XP och OS X-versioner som är äldre än OS 10.9 stöder inte helt de webbläsare som är kompatibla med Eurosport Player.

Nedan hittar du en lista över kompatibla webbläsare och operativsystem:

• Internet Explorer 11+ stöds på Windows 7 eller senare
  • Chrome för Windows 56+ stöds på Windows 7 eller senare
  • Windows Edge 38+ stöds på Windows 10
  • Chrome för Mac 56+ stöds på OS X Mavericks 10.9 eller senare
  • Safari för Mac 10+ + stöds på OS X 10.11 eller senare
Vilka webbläsare stöds?

Den aktuella versionen av Eurosport Player stöds på följande webbläsare:

• Internet Explorer 11+
  • Chrome för Mac 56+
  • Chrome för Windows 56+
  • Safari för Mac 10+
  • Windows Edge 38+
Vilka betalningsmetoder accepteras?

Vi accepterar betalning via Paypal eller följande betal- och kreditkort: Visa, American Express och Mastercard.

Betalningar görs i den lokala valutan om inte annat anges.

Dessutom erbjuder vi följande metoder för:

• Österrike – Klarna
  • Tyskland – Klarna, Giropay
  • Holland – iDeal
Titta på din iOS-enhet

Om du är en ny abonnent och vill titta på Eurosport Player på en iOS-enhet, var god följ nedanstående steg:

1. Ladda ner och installera appen ”Eurosport Player” från Apple Store
  2. Klicka på “Subscribe”
  3. Välj önskat pass
  4. Skapa ett konto
  5. Fyll i dina betalningsuppgifter och betala

Om du är en aktuell abonnent, var god följ nedanstående steg:

1. Gå till appen Eurosport Player från din mobila enhet
  2. Klicka på ”Log in” och anslut med ditt användarnamn och lösenord
Titta på din Android-enhet

Om du är en ny abonnent och vill titta på Eurosport Player på din Android-enhet, var god följ nedanstående steg:

1. Ladda ner och installera appen ”Eurosport Player” från Google Play Store
  2. Klicka på “Subscribe”
  3. Välj önskat pass
  4. Skapa ett konto
  5. Fyll i dina betalningsuppgifter och skicka

Om du är en aktuell abonnent, var god följ nedanstående steg:

1. Gå till appen Eurosport Player från din mobila enhet
  2. Klicka på ”Log in” och anslut med ditt användarnamn och lösenord